БулфотоЛюбопитен коментар на Илияна Беновка по радио К2.Тя е пратила СМС

...
БулфотоЛюбопитен коментар на Илияна Беновка по радио К2.Тя е пратила СМС
Коментари Харесай

Беновска прати СМС на министър Петков: В колко да дойда за кредит при вас?

Булфото

Любопитен коментар на Илияна Беновка по радио К2.

Тя е пратила СМС на министър Петков, с който желае да пристигна при него, с цел да й даде заем от Българската банка за развиване, с цел да влага в youtube канала на радиото си.

Ето какво написа Беновска

" Служебен министър на стопанската система Кирил Петков!  На „ Бялата лястовица “ от „ По жицата “ на Йордан Йовков ли го играете към дребния бизнес?!

Е! Аз ще се опитвам на Петър Моканина!

На 31.5.21 година, в какъв брой да дойда, за заем за youtube ТВ /Беновска пита-Радио К2?

Г-н Петков! Оня ден пуснахте:

Министър Петков ще организира среща-разговор с едни от най-големите кредитополучатели на ББР, с всички 8 компании, както следва:

Кредити с размер над 140 млн. лева

Слънчев ден АД,Благоевград-  БТ АД, Роудуей кънстракшън АД

Кредити с размер над 115 млн. лева:

Маркет инвестмънт АД (Техномаркет), Интернешънъл инвестмънтс ЕАД

Кредити с размер над 60 млн. лева:

Параходство БМФ АД, Транспект АД, Инса Ойл ЕООД

Какво се случи?

# Ни # Кой Не Дойде…

Получихте 2 писма:

Не, господин Петков, няма никакъв метод да внушите на обществото, че двама младежи като нас, твърдо решили да работят, не в Съединени американски щати, не някъде из Европа, а тук в България, са нарушители, тъй като сме кредитополучатели. Няма и метод да ни въвлечете във Вашите политически операции. Срещайте се, разговаряйте и се записвайте във вашите комедийни скечове, с който намерите за добре, ние не сме вашите артисти!

Георги Атанасов

Изпълнителен шеф и

Акционер в " Транспект " АД

 

С оглед на изложеното Ви уверяваме, че „ Техномаркет България “ ЕАД, като водеща компания в бранша за продажба на потребителска техника, няма да разреши общественото разпространение на спекулации да накърни комерсиалната й известност.

Заявяваме също, че няма да участваме в неконструктивни срещи, преследващи само извличането на политически предизборни дивиденти.                                          

Борис Захариев,

Изпълнителен шеф          

Маркет Инвестмънт АД 

Служебен министър на стопанската система, Кирил Петков!  Изоставен от огромните кредитополучатели  - # Ни # Кой Не Дойде…- отговорихте сърцато:

Министерството е отворено, в случай че имате въпроси, проблеми с ББР, по отношение на кредитирането на дребни и междинни предприятия, министерството е отворено и ние ще желаеме да имаме отговор от ББР за всеки един отхвърлен заем, който е уместен и е в дребните и междинни предприятия.

Ние желаеме ББР да стартира да работи за дребните и междинния предприятия, тъй че приканвам - Министерството е отворено, както виждате, всичко е доста транспарантно, тъй че да можем да насочим капитала, който е в банката, сега, по най-правилния метод.

Както загатнах  - от през днешния ден в устава, препоръчаното за ББР, е че не могат да се дават заеми повече от 5 милиона, което дава ограничаване за даже положителни, само че не целеви за дребните и междинния предприятия заеми.

Така, че отсам - нататък банката се концентрира върху дребни и междинни предприятия-  лимит от 5 милиона. И, в случай че има хора, които не са удовлетворени от метода, по който са се отнесли към тях - министерството е отворено да прави инспекции и да направи банката да работи по-добре.

Служебен министър на стопанската система, Кирил Петков!

Веднага ви пратих sms:

Привет! Казвам се Беновска. Ще ви оказа помощ за ББР- да извършва призванието си по закон: да подкрепя дребния бизнес! Искам да аплайвам за заем за Радио К2 и ТВ youtube.com/Беновска пита-Радио К2. Кога да се забележим?

Служебен министър на стопанската система Кирил Петков, на 31.5.21 година, в какъв брой да дойда за заем за youtube ТВ /Беновска пита-Радио К2? На „ Бялата лястовица “ от „ По жицата “ на Йордан Йовков ли го играете към дребния бизнес?!

Аз съм Беновска. И запитвам.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР